26 december 2011

Kerstmis 2011

Gisteren hebben we het kerstfeest bij John en Brigitte gevierd. De voltallige familie was er aanwezig. Het was een bijzonder geslaagd kerstfeest met een gezellig samenzijn en heerlijk eten en drinken. Rob Vlieland en Brigitte hadden bijzonder veel werk gemaakt van de kerstmaaltijd. Ik had tomatensoep vooraf en daarna rollade met boontjes en aardappeltjes. Echt heel lekker. Verder hebben we nog veel met elkaar gesproken en had ik weer de nodige witte wijntjes achter mijn kiezen. Met Gerard spark ik over de economische crisis en later aan tafel over het misbruik in de katholieke kerk. Met Ed had ik gesprekken over geschiedenis en de geschiedenisquiz. Het was een kerstmis om aan terug te denken later. Het kerstfeest anno 2011, het jaar dat nu snel ten einde spoedt. Spoedig schrijven we nu het jaar 2012. Ik wens u allen alvast een heel fijne jaarwisseling toe en een voorspoedig begin van het jaar 2012. Fijn was het dat Betty het kerstfeest gisteren kon meebeleven. Zij was eerder die dag uit het ziekenhuis ontslagen. We wensen haar in het bijzonder veel gezondheid en al het goede voor 2012!!!!