25 november 2022

Lena Dieuwertje van den Bos- Bavelaar 25 jaar van ons heen

Op 27 november is het precies 25 jaar geleden dat onze lieve moeder Lena Dieuwertje van den Bos- Bavelaar van ons heenging. Huil niet.Ik ben slechts aan de andere kant.Ik ben mezelf.Jij bent jezelf.Wat we voor elkaar waren,zijn we nog altijd.Noem me zoals je me steeds genoemd hebt.Spreek tegen me zoals vroeger, op dezelfde toon, niet plechtig, niet triest.Lach om wat ons samen heeft doen lachen.Denk gewoon aan mij.Spreek mijn naam uit thuis, zoals je altijd hebt gedaan.Zonder hem te benadrukken,zonder zweem van droefheid.Hetleven is wat het altijd is geweest.De draad is niet gebroken.Waarom zou ik uit je gedachten zijn?Omdat je me niet meer ziet?Nee, ik ben niet ver.Ik ben juist aan de andere kant van de weg.Zie je, alles is goed.Je zult me steeds weer opnieuw ontdekken.Je zult me steeds weer terugvinden.Dus droog je tranen en huil niet, ik ben dichtbij.