23 augustus 2023

Aad en Leny 60 jaar geleden getrouwd

Op 29 augustus 2023 is het 60 jaar geleden dat Aad en Leny van den Bos met elkaar huwden.Het gebeurde op 29 augustus 1963.In Nederland regeerde premier Marijnen.In de Verenigde Staten was Kennedy president.Aad en Leny hadden begin augustus 1963 een reis naar Imst in Oostenrijk gemaakt per touringcar.Ze maakten toen ook een uitstapje naar Merano in Noord- Italie.Ooit sprak ik mijn moeder over haar trouwdag.Ik vroeg haar toen:'U trouwde toen eind augustus en had uw moeder nog kleding gekocht?' Ze antwoordde:'Ja, een pakje he?Bij De Faam en een hoed.En mijn trouwjurk heb ik met mijn moeder bij Vroom gekocht geloof ik, of bij De Faam.De Faam zat aan de Hoogstraat,waar nu Zeeman zit.Oma Van den Bos had ook een pakje, ook zoiets,donkerbauw.'