23 december 2019

Kerst 1975 en 1982

Overmorgen vieren we het kerstfeest 2019 bij John en Amanda, mede georganiseerd door Janny en Ed.Graag wens ik ons allen nu al een een mooi kerstfeest en een fijn samenzijn! Vandaag willen we ook terugkijken naar vorige kerstvieringen van onze familie zoals bijv. Die in 1975 en 1982.Op donderdag 25 december 1975 schreef ik:Vandaag zijn we naar mijn oma geweest die in de Kersenstraat woont.We hebben daar kalkoen gegeten.Ik heb ook nog een spelletje scrabble gedaan met tante Betty.Ook hebben we nog verstoppertje gespeeld.Colette en ik moesten Johnny zoeken, maar we vonden hem maar niet.’In 1982 waren we op eerste kerstdag weer bij grootouders Van den Bos.We hadden soep gegeten die dag,kip,brood met salade, filet, enz.Voorts een pasteitje, salade en we dronken koffie met room.We hadden een gezellige middag en gingen pas na tien uur die avond weer weg.De nieuwe hond van tante Trudy was er ook.’