27 november 2019

Mijn verjaardag-sterfdag Leny-Janny jarig

Afgelopen maandag was ik jarig.Dank iedereen voor de vele felicitaties.Afgelopen zondag hebben we in kleine kring al stilgestaan bij mijn verjaardag bij John en Amanda thuis.Erg leuk ! Vandaag is een minder leuke dag.Het is de sterfdag van onze moeder Leny.Ooit stond ze stil bij de dagen rond mijn geboorte op 25 november 1963.Ze sprak als volgt over haar situatie:’Mijn bloed was niet goed’,zo vertelde ze.’Mijn bloeddruk bleef zo hoog.Dat was helemaal niet goed.Ik had haast niervergiftiging gehad.Ik was nog zo jong’,ging ze verder.’Oma Schaft maakte een kleedje.Ja, en ze bracht eau de cologne.Dat flesje heb ik nog, aldus Leny.Boldoot.Dat vond ik zo lekker.Ik heb het dikwijls nog, eau de cologne.Ja, Boldoot nam ze mee.’ En dan is aanstaande vrijdag Janny jarig.We feliciteren haar met dit feit.Ook Ed en de overige familieleden alvast van harte gefeliciteerd en Janny veel geluk en gezondheid voor de toekomst gewenst!